Här kommer boktips, en bok jag läste i helgen.

Heger, Eva och Hellman Holmström, Susanne
Min Skatt
Kattveterinärens guide till ett friskar och långt kattliv
Fakta bok
Ceva 2018

En bok som nog är tänkt att kunna följa med katten, hela kattens liv och som är väldigt bra tänkt. Mycket bra information, men också saker de skriver som jag ifrågasätter. Boken är för den största delen bra, men tror jag att man tar med sig den här boken till veterinären för fylla i boken? Nä det tror jag inte eftersom boken är för stor och viss kunskap förändras under de åren katten lever. För medicin förändras med mera. Ska man köpa boken? Om man vill ha en bok att fylla om vaccination, hälsokontroll, viktschema och blodtrycksschema, så köp den. Men om du tror att du bara fyller i vaccination, kan du lika gärna ta vaccinationsintyg som du får gratis hos veterinären.