Vilket underbart år vi har haft på Starskys, precis som 2011 har det varit ett riktigt kattår. Här kommer en sammanfattning vad som hänt under 2012

Under 2012 har detta hänt hos Starskys...

Den stora förändringen är att vi har fått två nya familjemedlemmar under 2012


S*Snö Sessans Miso, Mitzi kom till oss 17 februari från Örebro.


Zinnie z Tichého údolí, CZ, Zinnie hämtade vi hem från Prag, Tjeckien 7 augusti.

NU HAR VI SJU KATTER!

Alla våra katter har under året blivit  äldre.

Junior blev två år 12 januari och tog titeln Internationell Champion 24 november i Åbo.

 

Gabbie blev fyra år 31 junuari och mormor 16 april till J-kullen.

 

Dani blev två år 6 april och det blev även hela E-kullen. Dani blev mamma för andra gången 2 september till L-kullen. Den 12 maj tog Dani titeln Champion.

 

Queeni fick sin fin femte kull kattungar 31 august till K-kullen,  och blev mormor till L-kullen födda 3 september och även mormor till S*Moamirakels kull födda 6 juni. Fyllde 5 år 18 juni.

 

Colbie fick kattungar för andra gången16 april till J-kullen, fyllde 3 år 5 juli även C-kullen fyllde 3 år den dagen.Mitzi tog titeln Champion den 19 november och fyllde ett år 22 november.


Så har vi lilla Zinnie som har haft det jättejobbigt sedan hon flyttade hit, hon har jobbat som barnflicka. Lönen? Tutta på mammorna...

D-kullen blev 3 år 21 juli.

F-kullen blev 1 år 18 februari.

G-kullen blev ett år 23 mars.

H-kullen blev ett år 26 maj.

I-kullen blev ett år 21 september

Under året har vi haft tre kullar med kattungar. .

Vi har haft de underbaraste, sötaste, fantastiska kattungar och vi har haft lika tur med alla kattungeköpare. Vi har haft massor av besök som har fått träna våra kattungar att bli sociala samt testat deras allergi, tack alla trevliga människor som under året hälsat på. Att det finns så mycket trevliga människor, tack!!!!

Här kommer bilder på de fantastiska kattungarna som föddes under 2012.

J-kullen födda 16 april

K-kullen födda 31augusti

L-kullen födda 3 september

 

 En viktig sak som har hänt är att vi har uppdaterat vår hemsida och att den går att komma till på två adresser www.starskys.se och www.sibiriskkatt.eu. Det vi även har gjort är att byggt om och ut kattgården, till en större och säkrare kattgård.

Vi har haft så mycket vi har velat berätta under året och det har vi berättat på hemsida, bloggen facebook och Instagram. Vi kommer fortsätta att berätta vad som händer hos oss i Starskys för vi har som sagt mycket att berätta.

TACK

alla som följer oss, tack alla underbara kattungeköpare, alla kattvänner, vänner, arbetskamrater samt släkt som står ut med oss när vi bara pratar katt och andra människor som vi mött.

Tack för alla kort och mejl så att vi kan följa våra "kattungar". Tack för att ni vill rådfråga oss när ni har problem.

Ett speciellt tack vill ve ge till Gammelmatte och Gammelhusse som alltid med stor glädje är kattvakt när vi behöver det, TACK!!!!!

Tack för året och vi hoppas att vi ses 2013 och att vi får ett lika underbart år, TACK.

Starskys

Matte, Husse, Lillmatte, Queeni, Gabbie, Colbie, Junior, Dani, Mitzi och Gabbie.