Vilket underbart år vi har haft på Starskys, precis som 2011, 2012  och 2013 har det varit ett riktigt kattår. Här kommer en sammanfattning vad som hänt under 2014

Under 2014 har detta hänt hos Starskys...


I år har vifått några fler familjemedlemmar, för i år behöll vi två kattungar. Så nu har vi nio katter här hemma och en som bor hos SE*SilverScreens. Just nu är vi även kattdagis till Umbriel som ska bo här någon vecka till.

vi behöll S*Starskys Tracie och nu har vi tre generationer(Gabbie, Colbie och Tracie)

samt
 S*Starskys Unay, som efter många diskussioner som kommer att kallas för Uni(Matte klarar inte att uttala Unay rätt) och vi har nu tre generationer här också(Queeni, Dani och Uni.

Här en bild på S*Starskys Umbriel som firar jul och nyår hos oss. 


Våra katter har under året blivit  äldre.Junior blev fyra år 12 januari. Junior blev i augusti i år kastrerad . Han blev morfar till en kull hos SE*Gosnosen och farfar till en kull under året.
Gabbie blev sex år 31 junuari och mormor 28 september till T-kullen och mormorsmor till S*Starskys Gammas kull ho SE*Gosnosens.

 

Dani blev fyra år 6 april och det blev även hela E-kullen. Dani blev mamma för fjärde gången 25 augusti  till U-kullen och hon blev mormor hos en kull SE*Mangakas.

 

Zinnie blev två år den 8 maj och har tagit ledigt från kattungar under året. Vi hoppas att hon nu tycker att semestern är slut och dags för kattungar igen.


Silver blev ett  år den 15 juni. Under året har han fått titeln Champion och även blivit nominerad till panel. Vi hoppas att han kommer bli pappa under 2015.
Queeni blev sju år 18 juni och kastrerades i mars. Hon blev farmor till en kull och mormor 25 augusti till U-kullen. Under året har vi kämpat med Queenis vikt men det är bara att konstatera att bantning och ha kattungar går inte ihop. Hon väger nu mer än när vi började och då hade hon ändå gått ner 350 gram under sommaren. Men under 2015 tar vi nya tag.

 

Colbie fick kattungar för fjärde gången 28 mars till T-kullen, fyllde fem år 5 juli även C-kullen fyllde fem år den dagen. Hon blev mormor till en kull hos SE*Gosnosens. Hon har inte lyckats att rymma en enda gång under 2014, en seger till oss.Mitzi fick en kull 1 september  V-kullen, den största kull vi har fått, en kull på sju stycken kattungar. Blev tre år 22 november. Mitzi blev mormor när S*Starskys Ophelia hos S*Solsibs fick kattungar.


D-kullen blev 5 år 21 juli.

F-kullen blev 3 år 18 februari.

G-kullen blev 3 år 23 mars.

H-kullen blev 3 år 26 maj.

I-kullen blev 3 år 21 september

J-kullen 2 år 16 april.

K-kullen 2 år 31 augusti.

L-kullen 2 år 3 september.

M-kullen 1 år 18 mars.

N-kullen 1 år 22 mars.

O-kullen 1 år 24 mars.

P-kullen 1 år 14 september

Q-kullen 1 år 25 oktober.

R-kullen 1 år 5 november.

S-kullen 1 år 8 november.

Under året haft tre kullar med kattungar. .

Vi har haft de underbaraste, sötaste, fantastiska kattungar och vi har haft lika tur med alla kattungeköpare. Vi har haft massor av besök som har fått träna våra kattungar att bli sociala samt testat deras allergi, tack alla trevliga människor som under året hälsat på. Att det finns så mycket trevliga människor, tack!!!!

Här kommer bilder på de fantastiska kattungarna som föddes under 2014.T-kullen födda 28 mars

U-kullen
födda 25 augusti

 

V-kullen födda 1 septemberMen en stor händelse under 2014 har varit
att vår älskade avelshane Junior nu har gått i pension och lämnat över till vår nya avelshane Silver. Våra två stjärnor. Det ska bli kul att få se vad det blir...

Vi har haft ett underbart år men tyvärr har det hänt två tråkigheter, under året har Hera och Blixten kommit till katthimlen.
De kommer få var sin sida på hemsidan som en minnessida.

S*Starskys Circinus, Blixten

S*Starskys Hera, Hera

Vi glömmer er aldrig!Vi har haft så mycket vi har velat berätta under året och det har vi berättat på hemsida, bloggen facebook och Instagram. Vi kommer fortsätta att berätta vad som händer hos oss i Starskys för vi har så mycket att berätta.

TACK

alla som följer oss, tack alla underbara kattungeköpare, alla kattvänner, vänner, f.d arbetskamrater, arbetskamrater samt släkt som står ut med oss när vi bara pratar katt och andra människor som vi mött under året.

Vi vill förstås tacka vår underbara veterinär Jerker och hans personal på Veterinären i Vallentuna. Vi har följt Jerker sedan vi började med sibirisk katt och vi är så tacksamma över det.
Tack för att ni hjälpte oss igenom 2014!!

Tack för alla kort och mejl, så att vi kan följa våra "kattungar". Tack för att ni vill rådfråga oss när ni har problem.

Tack för året
och vi hoppas att vi ses 2015 och att vi får ett lika underbart år, TACK.S*Starskys

Matte, Husse, Lillmatte, Queeni, Gabbie, Colbie, Junior, Dani, Mitzi, Zinnie, Silver, Tracie och Uni