Hälsning från S*Starskys Salsa/Salsa från Ss-kullen där Mitzi och Mollberg är föräldrar.
Hej på er alla!
Här kommer en hälsning från Salsa!
Jag älskar kartonger av alla dess slag! Den här lyckades jag leta rätt på i klädkammaren och kröp in där. Det är mysigt att sova i kartonger, men den här var för trång att sova i. Jag kunde iallafall leka i den när matte peta ner leksaksmöss genom hålet på kartongen, då blev jag alldeles lek ”galen”. Det var riktigt kul! 🐈😊
Snart börjar förberedelserna för att Chilli ska flytta hem till oss. Hon ska få egna skålar, toa mm. Det är nog bäst så säger människorna!
Får se vad jag tycker om att Chilli flyttar hel till oss. Blir nog kul!
Många nospussar till er alla!
😽❤️🐈
/Salsa


-Hej Salsa! Chilli här, jag är världens mest fantastiska tjej och det är ju du också säger dom här. Så vi kommer ha det så roligt!!! Chilli(S*Starskys Utopia)