Här kommer hälsningar från S*Starskys Nova från N-kullen. Mamma var Queeni och pappa är Junior. I mars blev hon fyra år.

Hej!

Nova mår bra. Hon är så fin vår lilla diva. Hon var på landet med Husse förra veckan och fångade både kopparödlor och möss… Hon älskar att vara där!

Med vänlig hälsning
Med vänlig hälsning

Novas Matte

Det är så kul att vi kan få följa de flesta av "våra kattungar", på Facebook, Instagram, sms, telefon och mail. Då känns det inte lika jobbigt att de flyttar från oss när vi vet att vi kan få följa dem vidare även som vuxna. Jag trodde när jag började som uppfödare att när kattungen flyttar skulle jag bara kunna luta mig tillbaks och bara släppa tanken på kattungarna, men så är det inte. Jag kommer alltid oroa mig, för man vill att de ska få det bästa i livet och det är ni som gör det, TACK!