Hälsningar från S*Starskys Fornax/Figaro som berättar om sin bantning för sig och sin kompis S*Söderbykattens Althea/AltheaHej! Förr förra veckan var det dags igen! Matte hade tagit fram våra burar så jag förstod att vi skulle åka bil, inte kul. Althea hon är lättlurad så hon hamnade i buren på en gång. Jag gömde mig under soffan, matte flyttade på den och jag sprang in under en säng osv ett tag tills jag också hamnade i buren. Hela vägen till veterinären jamade vi högt och matte bara sa ”tyst, vi är snart framme” och det var inte så långt. Vi blev vägda igen och vi har blivit lättare, jag väger 8 hg mindre och Althea 5 hg mindre. Det är två månader nu som vi ätit dietmat och det är ok, vi behöver fortsätta ett tag till men det ska nog gå bra!


Hälsningar Figaro, Althea och matte hälsar också!

Visst är de duktiga speciellt deras Matte, som klarar att stå på sig!