I måndags fick vi hälsningar från S*Starskys Oskar/Oskar för den dagen fyllde han ett år. Här kommer hälsningen och de fina bilderna.

Här kommer en födelsedagshälsning från S*Starskys Oskar!Oskar är en lugn grabb som gillar att ligga högst uppe i klösträdet och spana. Han är mycket modigare än brorsan Pixel (som är ganska harhjärtad) och tycker att vatten är bland det häftigaste som finns. Om jag vattnar en krukväxt eller fyller på fontänen så ska han vara med och inspektera vattenstrålen och plasket. Att sitta i en 10 cm djupt vatten i badkaret och kika på robotfiskar är också trevligt.
Närhelst han känner för att bli klappad så går han och hämtar lillhusse och leder honom till lillhusses loftsäng. Sedan brukar det dröja ett tag innan jag hör sonen ropa "Mamma, Oskar låter mig inte gå! Han vill bara bli mer och mer klappad! Och han vaknar när jag försöker gå!"Lillmatte brukar han ligga brevid i soffan och i hennes säng när hon ska somna. Ett tag efter att hon somnat så kommer han smygandes. Han är mycket duktig på att natta henne.Vi är väldigt förtjusta i vår fine Oskar och hans lika fina bror Pixel!


Tack för de fina bilderna och information om de söta bröderna, det är så kul att få följa dem. Men OJ vad tiden går fort, tänk att de nu är ett år!