Här kommer ny fina hälsningar från S*Starskys Pluto.


Hej, här kommer en uppdatering från Pluto. Efter att vi hade besök från den stora katten så har han hittat på mycket bus.
Vi hade en larminstallatör över och Pluto jagade honom hela tiden samt la sig i hans väska.


Han har fått sin första dusch då han smutsade ner halva sig på lådan, det gick bra men var lite läskigt tyckte han, vi hade bara mitt volymschampo hemma så det fick duga, han blev fluffig och fin efteråt. Han har även tappat tänder och fått nya rejäla huggtänder, tur att han är snäll och aldrig bits!
Han har blivit mer social och hänger efter en så fort man gör något, på morgonen ligger han alltid på min mage och buffar med sitt huvud i mitt ansikte, han spinner även högt och har börjat trampa en i håret.


Den senaste veckan har han börjat äta lite sämre gällande mjukismaten som han tidigare slängde i sig, han äter hellre hårdisar.


Han dricker rätt mycket vatten, varje gång man är i badrummet följer han med och dricker ur sin skål där (han har tre skålar utspridda).Mvh 


Plutos Matte och Husse och PlutoVisst har han växt, sen vi senast såg bilder på honom, så gullig och söt. Vilken tur vi har haft som har fått så fina och söta "kattungar".