I fredags  fick vi hälsningar från S*Starskys Pluto.

Hej, här kommer liten uppdatering igen


Ikväll åker vi till Thailand och Plutos saker är packade för hans semester hos min mamma och pappa, han har mer saker än oss.Han reagerade inte så mycket på att vi packade men har lite dåligt samvete om han blir ledsen men han kanske glömmer oss på en sekund.


Annars mår han bra, inte blivit tjock sedan kastrering utan tycker han känns bra runt magen, lite lite hull men inte alls farligt tycker jag.


Han kommer upp varje morgon när klockan ringer och vill kramas, han brukar somna på min mage både på kvällen och morgonen.

Eventuellt får han träffa en lapphund som ska komma på middag hos mina föräldrar i helgen, får se hur det går.Sabina Hjelmtorp
Sabina
Vi har sagt inga katter på bänken

pollll


Sen en dag när vi åt fiskpinnar var han supersnabb och försökte ta en, men det var remouladsås på den som han fick på tassen som han sedan kletade ut på bordet, det var inte snällt tyckte vi.Hälsningar Pluto med familj

Visst är han stilig Pluto, om ni vill se hur han såg ut som kattunge titta gärna in på vår hemsida https://www.starskys.se/sidor/Pluto.html Så kul att få följa "våra kattungar".