I fredags fick vi hälsningar från S*Starskys Marilyn/Marilyn från Mm-kullen. Där Uni och Klimpen är föräldrar.


 

Hej

Marilyn och jag blev inspirerade av era katters olika personligheter, så jag tänkte berätta lite mer om Marilyn, kanske ser ni mamma Uni och mormor Dani i henne, eller pappa Klimpen. Marilyn är ju lik båda sina föräldrar. Marilyn är en tillgiven liten kattunge, jag kallar henne kattunge eftersom rasen är färdigvuxen vid 5 år och hon är ju bara 3. Jag är hennes människa lika mycket som hon är min katt, vilket märktes när jag hade varit borta flera veckor och kom hem till henne igen.Marilyn ropar på mig om vi inte är i samma rum, och kommer galopperandes när jag svarar henne. Hon vill sitta i knät till och från, men helst vill hon vara i andra änden av soffan eller i sin fåtölj.


Är det nytvättade lakan sover hon gärna i sängen, annars ligger hon på mattan nedanför sängen eller på mattan i hallen. Hon möter mig i dörren, hon följer efter mig som en liten hund och byter jag rum så byter hon rum.


Hon blir gärna klappad när hon ligger och sover, helst över pannan, och hon har inga problem med att bli buren av mig, då lägger hon tassarna över min axel och gosar in huvudet bredvid mitt huvud.


Hon gosar gärna vid datorn och när jag läser, när hon inte vill lägger hon sig i en låda där alla lakan finns.Hon är min lilla gosekatt, världens finaste och underbaraste lilla Marilyn. Tack för att jag får ta hand om henne.

 

M v h Marilyns Matte & Marilyn


Ja, då ska vi alltså svara vem hon är lik...Tycker hon är väldigt lik mamma Uni men ser pappa Klimpen i henne. Till sättet är det mycket mamma Uni men verkar prata som mormor Dani. Så kul att få lära känna "vår kattungar" lite mer.

Här kommer bilder på

Mamma UniPappa KlimpenMormor Dani