I lördags fick vi hälsningar från S*Starskys Marilyn som då hade bott i sitt nya hem nästan en vecka.Hej

Nu har Marilyn bott in sig lite mer.

Hon är väldigt nyfiken, varenda ljud och rörelse måste utforskas. Varenda vrå är spännande - särskilt kuddarna vid soffan. Anledningen att de ligger där de gör är för att hon inte ska fastna bakom den, men det förstår inte lilltjejen.

Det värsta som finns är duschen. Hon var inne och lekte i den förut, men när jag skulle duscha sprang hon för sitt liv och vågar inte riktigt gå in där.
Hon följer efter mig överallt och måste se vad jag gör. Hon blir extra glad när kylskåpsdörren öppnas - mat, och när jag går till bokhyllan - vippan. 
Hon älskar att klättra, klätterträdet är en succé, särskilt när hon vågade sig upp på garderoben. Hon älskar även att gosa och att leka. En riktig liten buskisse. Hon har försökt klättra på min klänning, mina ben och handdukarna i badrummet. Hon leker gärna med saker som låter, hon har en fisk med en plinga, och fjädern hon fick av er. Tyvärr gömmer hon sina leksaker, så jag får leta fram dem ganska ofta. 

Hon drack inte vatten i början, så jag blandade ut blötmaten med vatten, men nu går det bra. Det har gått fortsatt bra att gå på lådan, även om jag måste påminna henne ibland. Då går jag på toa, hon följer med och går på lådan.

Marilyn tycker att det är dags att gå upp klockan 5, om jag inte hade semester skulle jag hålla med. Bästa sättet att väcka matte på är att gå på hennes ansikte. Hon har lärt sig att det finns torrfoder om hon är hungrig innan blötmaten serveras, och det har gått bra. Hon blir lika förvånad varje gång maten är kvar när hon kommer tillbaka till den. Vi har gått över till blötmat från Royal Canin, och det går bra, hon tycker om det. Igår fick hon även tonfiskburken ni skickade med, och den försvann nästan på en gång. 


Första gången jag gick ut satt hon och gömde sig bakom en byrå, men de andra gångerna har hon lekt eller suttit i fönstret i vardagsrummet. Där stod förut en liten tavla, två lampor, två blommor, och tre ljusstakar. Efter hon hade sönder lampan plockade jag bort allting.

Hälsningar Marilyns Matte och Marilyn 


Tack för hälsningen, blir så glad att få följa "våra kattungar".