Idag fick vi hälsningar från S*Starskys Quimby/Zorro.

Hej!

 

Zorro har fyllt 6 månader och jag tänkte skicka lite information om hur det går här hemma. 

Han är väldigt matglad, älskar både sin mjukmat och sin hårdmat. Dessvärre börjar det kanske synas lite på honom, men vi tycker att han är lite för liten för att ”banta” än så länge. 

Det är fortfarande barnen som är hans favoriter, och kanske allra mest Lillmatte som är minst. Hon är den som leker mest med honom, och det uppskattar han jättemycket! Då ställer han med glädje upp på att det även innebär att han ibland blir buren omkring på (fast hon inte får det) och kanske nedbäddad i en docksäng ibland när inte de vuxna ser. Vi har lärt henne bära honom på rätt sätt, så hon inte gör illa honom i alla fall. Snart är han nog för tung för henne, han är nog snart uppe i 4 kg tror vi. 

Han är världens snällaste katt, som aldrig blir så busig att han råkar bita hårt eller klösa någon. Om han råkar riva någon är det alltid en olyckshändelse. Och han är också väldigt gosig, men det är svårt att få goset att räcka till fyra personer. Barnen får mest gos, men han gillar även oss vuxna med. 

Han älskar uppmärksamhet och är oerhört nyfiken av sig. När någon kommer hem till oss kommer han alltid och hälsar. Även när barnen har flera högljudda vänner på besök är han där och vill vara med. Han älskar när det händer saker! Om man öppnar dörren till en garderob, städskrubben eller vinden är han genast där och vill utforska. Och alla matkassar när man varit och handlat måste också undersökas, i synnerhet om det är papperspåsar! Ibland väljer jag papperspåsar för hans skull. Hans största irritationsmoment är en ekorre som bor på vår tomt. Den kommer ibland och visar upp sig precis utanför fönstret i rimmet där han är när vi inte är hemma. Den verkar fatta att han inte kommer åt den för den är helt oberörd av hans utfall. Vi funderar på att nöta in ett område på altanen som han kan få gå ut på. Då blir den nog inte lika oberördBästa kompisar
Vedkorgen är otroligt spännande! Vi vågar inte tänka på allt som följer med den in, men han älskar den! Han sover mycket varje dag

Han är duktig på att sköta om sin päls också.

Kram från Zorro (Quimby) och hans familj

Visst är han fin och vad han har det bra, vi är så glada att alla "våra kattungar" har så fina och bra hem och att vi får följa dem!