Idag var det bara S*Starskys Olivier som skulle besiktas hos Vallentuna Djurklinik, men Olivier ska själv få berätta!


-När jag kom till Vallentuna Djurklinik var jag alldeles själv, jag hade ingen kompis med mig och det var tråkigt...
-Jag fick vänta och det var jättetråkigt......-Jag undrade när veterinär Jerker skulle komma, Matte sa att det var honom vi väntade på, men till sist kom han efter att ha väntat i flera år, men Matte sa att det var faktiskt inte så länge men i ett kattungeliv......-Ok börja då så jag kommer härifrån någon gång.......-Det går faktiskt riktigt bra det här, men vad pysslar du med?.....-Jag vill hem...................-Jag vill till buren, jag vill hem....-OK Matte nu åker vi hem, det var inte farligt men jag vill hem....skynda dig!!!!

Så åkte vi hem.

Tack Vallentuna Djurklinik http://www.vallentunadjurklinik.se/ och Jerker.