Imorgon blir S*Starskys Marilyn ett år gammal och vi har fått en hälsning från Marilyn och hennes Matte.
Hej

Imorgon fyller Marilyn ett år, så hon ville hälsa till er och sin mamma. Lilla gumman har blivit en så stor katt, hon väger en bit under 4kg och kroppen har börjat växa i de stora tassarna.
Jag tittade igenom de papper jag fick med mig när hon flyttade hem till mig, och ni hade skrivit att hon var "busig, livlig och gullig" när hon var en liten kattunge. Den beskrivningen gäller fortfarande. Lilla prinsessan går runt och pratar med mig, sig själv och sin iller dagarna i ända - mest när hon vill leka, äta, eller inte hittar illern, och allra mest när hon vill upp på någon hylla. Hon älskar fortfarande att busa och fara rum, det bästa stället för tillfället är högst upp på vitrinskåpet i köket. Hon är även extremt mammig och vill gärna vara med överallt och utforska vad det är som händer. Och såklart sova på mig, helst i soffan.

Hennes favoritmat är kokt torsk, det ska hon få på sin födelsedag. I övrigt är hon tokig i frystorkade kycklinglever och leverpastej. Hon har bjudit över Amadeus på kalas, vi får hoppas han kommer och vill leka med Marilyn.


Hälsningar Marilyns Matte och Marilyn
Tack för hälsningen imorgon skickar jag massor av grattispussar till dig Marilyn, din bror Amadeus(MR. Spock) och alla andra i Mm-kullen.