Här kommer Julhälsningar från S*Starskys/Ikaros och familj.





God jul och god fortsättning!

 Här kommer en hälsning från Ikaros och hela hans familj.





Tänk vad snabbt året har gått sen Ikaros kom till oss! Han är en självklar familjemedlem och är en otroligt snäll, harmonisk, nyfiken och busig kattkille. Han har fått följa med både till Gotland och vårt sommarställe ute i Stockholms skärgård under sommaren, så han är van "sjöresenär".




Det har gått hur bra som helst och han har träffat både hundar, andra katter och hästar. Ikaros älskar att vara utomhus och det spelar inte så stor roll om det är kallt, mörkt eller regnigt. Det finns spännande saker att upptäcka ändå:). Han är utomhus i koppel flera timmar och gånger per dag och är väldigt noga med dessa utomhuspromenader.


Lika noga som han är med vilka mattider det ska vara och att det från kl 21 handlar om att mysa i soffan med husse (som är den som duger bäst att gosa med i soffan). Sen varierar han vilka sängar han sover i på natten och blir det för varmt så passar sovkojan i klätterträdet bäst.



Vi är helt övertygade om att vi har fått ta hand om världens bästa katt!

Många hälsningar

Familjen Ikaros


Tack för hälsningen och de underbara bilderna. Vi är så glada att se att "våra kattungar" har det bra och få följa dem. Sedan har jag fått förfrågan om hur han ser i färgen och här kommer en påminnelse om hur han såg ut som liten




Är han lik sig i färgen? Jag tycker nog det, vad tycker ni?