Om ni har läst min blogg så har ni märkt att jag är en riktigt bokmal, älskar böcker. Vill bara lära mig mer och mer, kunskap är så roligt. Så det är självklart att vi har en sida om Boktips http://starskys.se/sidor/Boktips.html över hundra böcker vi lagt in och det är både barn och vuxenböcker men allt handlar om katt eller katt förekommer i berättelsen. Engelska boktips kommer kanske med tiden, än så har jag bara läst två och håller på med den tredje.

Men vilken är favoritboken?Bengtsson, Annika.
CAYENNE
Kryddpojken med bett
Kåseri
Grim förlag 2012

Kåseri om en kattpojken Cayenne från han är liten kattunge tills han är tio år. Det är en bok med igenkännande, jag älskade den. Kanske för jag är en knasig kattMatte. Den här köpte jag till mig själv och det ångrar jag inte. Jag lånar nu ut den till vänner, så förtjust blev jag.

Läs den!!!!! Jag vet inte varför jag är så förtjust i den men troligtvis för jag känner igen mig.

På vår hemsida har vi även Länktips, eftersom nu slår man ju det mesta på nätet http://starskys.se/sidor/Länktips.html. Vilken länk ska jag favoritisera, jo jag känner att  jag ska favoritisera SIgNEringen  Rasring för Sibirisk Katt och Neva Masquerade


Det är inte världens bästa hemsida men vi ska göra den bättre! www.signeringen.se