Så var det dags för sibiriska katterna att hälsa på Veterinären i Vallentuna för S*Starskys Uu-kull som alla skulle ha sin andra spruta samt fem av dem besiktades. Mamma Uni var också med för att få sin årliga spruta och så var hon extra mamma till lilla White    /Whiffi som fick sin första spruta samt chipp.

För oss är det viktigt att "våra kattungar" ska tycka det är trevligt att hälsa på hos veterinären. Vi har förstås jätte trevligt när vi är hos Veterinären i Vallentuna, veterinär Jerker och alla som jobbar där.

Först ut var Utopia/Chilli
som gullades med innan hon fick sin spruta och blev besiktades.
Sedan var det Ueta/Mollys tur
som kollades igenom

fick sin spruta och besiktadesoch gullades medViss likhet eller?Ukko/Bobs tur blev det senHjälper veterinären efter han fick sin spruta och besiktadesFörstås måste det gullasNäst på tur var Ursula/LeviBesiktades och fick sin sprutaSkönt att mysa med veterinär JerkerSedan var det Urey/Muffins tur
Tror att hon tycker vår veterinär är bäst


Så var det besiktning och spruta


Lätt som en plätt att gå till veterinären

Sist i Uu-kullen var Ul/Unosom bara skulle ha sprutan, men han hann och hjälpa veterinär Jerker att skriva i journalenBlir allt rätt
Det är inte farligt att gå till veterinären.

Så var det mamma Unis turkollades igenom och Veterinär Jerker tyckte att hon behövde gå ner i vikt men det lyssnade inte Uni på.
Så fick hon sin årliga spruta.


Sist och minst

var det dags för lilla White/Whiffisom fick sin första spruta och chipp.TACK veterinär Jerker och all personal att ni tar så väl hand om oss, vi är snart tillbaks igen.


Så var det den där stora frågan om det peps i bilen......


ja...…...


men det var mamma Uni