Det har varit synd om vår lilla Neva masquerade tjej Whiffi….-Vet ni att i uterummet finns det ibland humlor och humlor är spännande. Jag fick vara ute i uterummet natten till långfredagen.

-När Husse släppte in mig, haltade jag och kunde inte stödja på en baktass, jag hade jätteont. Matte pratade med snälla veterinären Jerker, som gav mig smärtlindring tills de öppnade på tisdagen.-Då sövde de ner mig och röntgade och det visade en tå hade åkt ur led och ledbandet hade blivit uttöjt. Jag får inte stödja på tassen och har därför bandage med en glasspinne som gör att jag går på den istället för tassen. Det går jättebra att gå med strut och jag är jätteduktig på det. Har varit igen hos veterinären för röntgen och de kunde röntga mig utan att söva mig, jag var så duktig så. Tån låg rätt. Men ändå skulle jag fortsätta att gå på glasspinnen....-Jag är himla trött på det här....

Veterinären sa att på måndag så kan vi prova att ta av bandaget och hoppas att tån stannar på sin plats annars blir det gips. Så vi kanske tar bort det sent ikväll och hon får sova med oss utan bandage för att hon tar det lugnt i början.

Vi håller tummarna att det kommer att gå bra!