Vilket underbart år vi har haft på Starskys, det har varit ett riktigt kattår. Jag började redovisa året månad för månad och tryckte på fel knapp och allt försvann. Därför gör jag en sammanfattning, som nog blir lika bra.

Under 2011 har detta hänt hos Starskys...

Alla våra fem katter har under året blivit ett år äldre.

Junior

blev ett år 12 junuari och champion 1 maj samt pappa sex gånger under året, fyra gånger till Starskys och två för Söderbykattens.

Gabbie

blev tre år 31 junuari och mormor 23 mars.

Dani blev ett år 6 april och det blev även hela E-kullen. Dani blev mamma för första gången 26 maj.

Queeni har hunnit med mycket i år, hon fick kattungar 18 februari, blev mormor 26 maj, fyllde 4 år 18 juni och blev mamma 21 september.

Colbie fick kattungar för första gången 23 mars, fyllde 2 år 5 juli även C-kullen fyllde 2 år den dagen. 19 november blev Colbie Champion.

D-kullen blev 2 år 21 juli.

Under året har vi haft fyra kullar med kattungar. Vi har haft kattungar från 18 februari när
F-kullen föddes till den 23 december då den sista i I-kullen flyttade.

 Vi har haft de sötaste, de mest fantastiska kattungar och vi har haft lika tur med kattköpare. Vi har haft massor av besök, tack alla trevliga människor som under året hälsat på. Att det finns så mycket trevliga människor, tack!!!!

Här kommer bilder på de underbara kattungarna som föddes under 2011.

F-kullen födda 18 februari

G-kullen födda 23 mars

H-kullen födda 26 maj

I-kullen födda 21 september.

Det som också hänt under året är att vi startat den här bloggen och att vi finns på facebook. Vi har haft så mycket vi har velat berätta under året och vi kommer fortsätta att berätta vad som händer hos oss i Starskys.

TACK

alla som följer oss, tack alla underbara kattungeköpare, alla kattvänner, vänner, arbetskamrater samt släkt som står ut med oss när vi bara pratar katt och andra.

 Tack för året och vi hoppas att vi ses 2012 och att vi får ett lika underbart år, tack.

Starskys

Matte, Husse, Lillmatte, Queeni, Gabbie, Colbie, Junior och Dani