Hälsningar från Neva Masquerade kattungen S*Starskys Disa numera Bobbi som flyttade i söndags. 

Söndag:

 Här kommer en liten hälsning från första dagen. Bobbi gnydde hela bilresan och vi fick stålsätta oss för att inte plocka ut henne ur buren. Sedan kom hon hem och utforskade nyfiket hela lägenheten! Hon åt lite godis, kissade och lekte med alla leksaker vilket gjorde oss så glada för då kändes det som att hon mådde bra och hade kul. 

 Hon hittade in under soffan till gömstället som Lennart pratade om 😅, vi såg hennes svans så vi var inte oroliga men det var toppen att ni berättade om det så vi var förberedda. Sedan somnade hon på soffan. 

Nu har hon vaknat och äter med god aptit blötmaten. Allt känns toppen och vi tror/hoppas att hon trivs. Nu ser vi fram emot första natten och var hon väljer att sova. 😻 Här kommer lite bilder! 

TISDAG

Allt går så bra. Hon har blivit modigare och vågar klättra upp på bord och i fönster nu. 😻 Hon har sovit i alla sängar (förutom LillHusse som sover överst i en våningssäng) och tycker om att vara med oss när vi äter eller gör ngt annat. Hon leker massor och är en dröm helt enkelt. 


Visst är det härligt att det går så bra för alla kattungarna i sina nya hem, så skönt!!!!