Här kommer hälsningar från S*Starskys Gomes men som numera kallas för Nogger. Hälsningen fick vi förra veckan.


Hej! 

Nu har Nogger varit hos oss i nästan två veckor. Han verkar trivas hur bra som helst här hemma. Han har känts väldigt trygg ända från första början. När vi kom hem med honom var det första han gjorde att gå husesyn och spana in sitt nya hem, sedan åt han lite mat, drack vatten och lade sig därefter hos husse och matte och ville mysa.Han är en otroligt social och kelig kille som gärna pratar och alltid vill vara nära. Han är också riktigt busig och visar oss när han vill leka genom att försöka öppna byrålådan där han vet att vi förvarar vippor och annat roligt! 😊


Han är fortfarande ett riktigt matvrak och gillar också att dricka vatten ur kranen i badrummet...
... och hjälpa Matte när hon pluggar.Varje morgon kommer han och väcker oss när han tycker att det är dags att kliva upp genom att stryka sig ansikte mot ansikte. Vi hör honom på långa vägar när han kommer kurrandes.Han är verkligen världens mysigaste och kurrar så fort man tittar på honom. När vi har haft besök har han varit lika kelig med dem.Hoppas allt är bra mer er och katterna. Vi är otroligt nöjda och tacksamma för världens bästa familjemedlem! 

Hälsningar Nogger med familj

TACK för de underbara hälsningen, visst är han såååå söööt Fast om jag är partisk tycker jag alla "våra kattungar" är det!