Hur har det gått för sibiriska kattungen S*Starskys Utopia som nu kallas för Chilli. Hon flyttade som tredje kattunge den tredje oktober hem till Salsa.

Här berättar Salsas och Chillis Matte:


torsdagen 3 oktober

Hej!
Måste bara berätta! Lite kul reaktion från Salsa. Hon hoppade upp på Husses axlar när vi släppte ut Chilli från transportburen. Där satt Salsa hon och spanade, hoppade ner under köksbordet, där ligger hon nu och spanar på håll. Chilli hoppade upp i soffan nästan direkt och sover nu hos Lillhusse   <3   :-) 

Fredagen 4 oktober
Tänkte berätta lite om hur det går såhär efter första natten. Chilli verkar vara en cool liten kisse. Sov med Husse hela natten, hoppade upp i soffan och la sig och gosade direkt när vi kom hem igår, ätit, gått på lådan mm. 😊❤️
Salsa däremot är inte alls nöjd med vad vi kom hem med..... hon spottar och fräser så fort hon får syn på Chilli som blir livrädd stackaren när Salsa börjar fräsa åt henne. Då springer hon och gömmer sig.
Salsa är riktigt sur och matvägrar sedan igår kväll. Framsteget idag är att hon nu ligger under matbordet i vårt kök och stirrar bestämt på Chilli som leker med leksaker i vardagsrummet, men kommer hon för nära då blir det ett himla liv.
Salsa höll sig i hallen hela kvällen igår så ett framsteg ändå att hon nu ligger och observerar Chilli från köket. (Vi har öppen planlösning) vi hoppas att hon ska acceptera Chilli snart för hon vill ju leka. Hon är såååå söt och gosig! ❤️❤️❤️ hon försöker verkligen charma Salsa på alla sätt och vis tills hon som sagt blir rädd för fräset/skriket.
Inga klor dock och det känns bra. Har ni tips hur vi kan hjälpa Salsa så är det välkommet annars fortsätter vi som vi gör. Låter henne vara, men eftersom hon är så knuten till mig så har jag gosat extra mycket med henne.
Vårt svar: Vårt tips är att även leka med vippa med båda, till sist krockar de.

😊 just nu försöker Chilli typ åla sig till Salsa... 😂😂😂 tack för tipset! Det ska vi försöka med. 😊👍

Lördagen 5 oktober


Det går framåt! Stor skillnad sedan igår em/kväll.   :-) mindre fräs från Salsa och hon verkar sugen på att leka med Chilli.   :-) 
Fredagen 11 oktober
Här hemma går det bättre och bättre för varje dag. Salsa och Chilli söker sig mer och mer till varandra. De pussar på varandra varje morgon. Så gulligt! ❤️🐈


Chilli vill gärna leka med Salsa som är med på sina villkor. Inte så lockad alla gånger, men då observerar hon gärna Chilli från klätterträdet.


De har egna hängmattor i klätterträdet och de är populära att vila i.

Kram från
Salsa, Chilli med familj 😊🤗


Visst är det kul att det gick så bra, känns lite jobbigt i början men som ni ser gick det ändå fort att de accepterade varandra.