Idag fick alla sibiriska kattungar S*Starskys Ii-kull flytt ut ur kattungegården, det fick bli så eftersom Io klättrade över själv. Storebror Io var alltså först ute, äldst men minst.Vi upptäckte att Io plötsligt gick runt i huset alldeles själv, på vilket sätt han kom ut och var i kattungegården han kom ut, har vi ingen aning om.
Men spännande var det, tyckte Ios.


Sedan var det bara för Lillhusse att hjälpa de andra ut. Här försöker Lillhusse visa Ilos/Mollberg hur man kan klättra ut.


Det blev lite spännande när han fick träffa Io.


Kom då säger Io till Ilos/Mollberg.


Visst är det spännande tycker Io.

Sedan var det Izus tur.
Han tyckte det var kul på en gång.

Ivan vill hellre vara med Lillhusse.Men med lite övertalning från Lillhusseoch hjälp från Lillmatte kom Ivan ut.Här följer han Lillmattes trygga steg.Så var Ivan ute.Sedan var det Ikaros tur, först var det lite pirrigtmen sedan var det bara spännande.Ikaros han tyckte det var jättekul att vara ute i det stora huset.
Så var det Irwins tur,han behövde lite övertalninginnan han kom ut men då var det bara spännande.
Sedan var det Ians tur,

det var så mycket att titta på innan han kom ut ur kattungegården.Men till sist var alla sju grabbar ute ur kattungegården.Det är mycket spännande ute i huset för sex veckors kattungar och det blir mycket bus när det är sju grabbar ute i huset.