Idag var Neva Masquerade kattungen S*Starskys Darwin/Charles hos Veterinären i Vallentuna.

Darwin/Charles berättar själv:

  

 -Hej, idag var jag hos veterinären för besiktning alldeles själv utan min mamma med Matte. Här tittar jag ner på några hundar, de var jättestora!!! Jag tycker inte om att vänta på veterinären, men han var tvungen att hjälpa de där hundarna innan jag skulle få komma in.

 -Så fick jag äntligen komma in på rummet

 -träffade den där snälla tjejen som fotograferad oss när vi var åtta veckor gamla och Matte var sju. Jag hade mycket att berätta för henne...

 -Mycket hade jag att berätta

 -och hon lyssnade så snällt. Sen fick jag komma till Mattes famn och det var skönt och tryggt, då hade jag inget mer att berätta.

 -Sen kom äntligen veterinär Jerker som kollade igenom mig

 -men alla vet väl att jag är frisk

 -och perfekt!

 -Fin var jag i munnen också

 -Men sen kände han på mig i baken

 -då fick han  trösta mig, han är snäll vår veterinär.

-Sedan fick jag åka äntligen hem. Matte säger att jag pratade hela vägen till veterinären och nästan hela vägen hem. Men när man är ensam med Matte vill man berätta alla hemligheter som man inte vill att tanterna där hemma ska veta, eller hur. Skavsår i öronen, jag förstår inte alls, för det har inte jag iallafall. För jag har varit hos veterinären och han sa att jag var perfekt....


Tack alla på Veterinären i Vallentuna för ni tar hand om våra kattungar och katter på ett så bra sätt. www.veterinarenivallentuna.se